De Kostuumkamer, verkleedkleding en grime

3 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

LEERSUM - Nieuw op de Utrechtse Heuvelrug is De Kostuumkamer, de webshop voor verkleedkleding en feestartikelen bij u in de buurt. De eigenaar is Miriam Meijer, 35 jaar en woonachtig in Leersum. Deze webshop runt zij naast haar parttime baan: Jaren heb ik bij een bedrijf in Houten de verhuur van Sint en Piet verzorgd, de eigenaar is inmiddels verhuisd naar Oostenrijk en de kostuums zijn in delen verkocht. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, al jaren wilde ik iets voor mijzelf beginnen wat goed te combineren is met mijn gezin. Nu was het moment daar: Een webshop voor feestartikelen! Maart 2011 ben ik naar de KVK gegaan en heb De Kostuumkamer laten registreren.

Na een tijd van voorbereidingen is de website in juni live gegaan waarna de eerste bestellingen verzonden konden worden. Waar ik begon met een aanbod voor Sinterklaas, kwam al snel de uitbreiding met een assortiment Halloween artikelen.

Nu de Carnaval eraan komt heb ik mijn assortiment hierop aan weten te passen zodat er een leuk en divers aanbod is van kleding, pruiken, grime en diverse accessoires zoals fluorescerende haargel en nagellak.

Indien u iets zoekt wat niet in onze webshop staat, kunt u dat natuurlijk laten weten zodat wij onze leveranciers kunnen raadplegen voor de mogelijkheden.

De Kostuumkamer is, behalve het adres voor verkleedkleding, ook dealer van Superstar grime welke in vele kleuren leverbaar is, van palet tot 45 grams verpakking.

Op 11 en 18 februari a.s. zal De Kostuumkamer haar assortiment aanbieden op haar stand bij de Albert Heijn aan het Binnenhof in Driebergen.

De Kostuumkamer

Tel. 06 17 306 297

Kijk voor telefonische bereikbaarheid en mogelijkheden voor een bezoek in Leersum op:

www.dekostuumkamer.nl

advertentie
advertentie