Ondernemend Heuvelrug: Een stralende look

9 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

Eigenaresse Ina Smit is er van overtuigd dat huidverbetering niet hand in hand gaat met rigoureuze maatregelen als fillers en liften. ,,Veel mensen zijn geneigd op zoek te gaan naar behandelmethodes als injectables, microdermabrasie of zelfs een facelift. Je ziet het ook overal om je heen. Bij The Look Totaalkosmetiek werken we anders, namelijk met een stappenplan voor de huid. En het mooie is dat het ook direct effect heeft,’’ aldus Ina.

DRIEBERGEN - Het is een vertrouwd adres voor klanten om hun huid te laten analyseren en verbeteren. The Look Totaalkosmetiek in Driebergen werkt met gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidspecialisten. Snelle en rigoureuze methodes gaan ze uit de weg.

door Rose Carry Lokin

De eigenaresse weet waarover ze het heeft. Al jarenlang houdt zij zich bezig met alles wat met de huid te maken heeft. Wat begon als een passie is uitgegroeid tot een instituut waar huidverbetering op nummer 1 staat. ,,Bij nieuwe klanten wordt altijd een uitgebreide huidanalyse gedaan. Daarbij houden we rekening met de wensen en de mogelijkheden. Je kan immers niet verwachten dat iemand die ‘s ochtends drie kinderen naar school moet brengen, de hond moet uilaten en daarna naar het werk moet, zeeën van tijd heeft. Daarmee houden we dan ook echt rekening.’’ Iedereen die bij The Look aan de Traaij naar binnenstapt krijgt een persoonlijk huidplan dat afgestemd wordt op de huidconditie. De eerste stap begint met een reiniging, waarbij gebruik gemaakt wordt van de producten van Institut Esthederm. ,,Waar mensen zich vaak niet van bewust zijn, is dat een huid continu veranderd. Dat is ook de reden dat wij na verloop van tijd van crème wisselen. Daarenboven heeft iedere crème ook een verzadigingsmoment.’’ Naast huidhandelingen is The Look ook gespecialiseerd in laser ontharing en is het een vertrouwd adres voor mensen die couperose hebben of zogenaamde fibromen, beter bekend als steelwratjes.

Inmiddels is het instituut uitgegroeid tot een plek waar, zoals Ina zegt, een stralend innerlijk en uiterlijk centraal staat. In het pand hebben meerdere ondernemers hun eigen bedrijf. Janneke de Rijk geeft bijvoorbeeld kleur en stijladvies en er is onder andere een mindfulness coach, een massage therapeute, een paragnoste, een voetreflexologe en een bewustzijn coach te vinden. Speciale aanbiedingen van The Look kunnen bekeken worden op www.twitter.com/salonthelook. In februari is er ook een vriendinnenactie. Meer informatie daarover is te vinden op de website. The Look werkt met de producten van Institut Esthederm en Dr. Grandel. De producten zijn allen dierproefvrij.

The Look Totaalkosmetiek, Traaij 108, 3971 GS Driebergen. Tel: 0343-520657. www.thelooktotaalkosmetiek.nl. Openingstijden zie website.

advertentie
advertentie