Ondernemend Heuvelrug: Telecombinatie: verzekerd van een oplossing

9 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

DRIEBERGEN - Geen vraag is hun te gek en geen probleem is te moeilijk. Wie bij Telecombinatie in Driebergen de winkel instapt met vragen over een draadloze of mobiele telefoon, tablet, abonnement of prepaid, is verzekerd van een oplossing.

door Rose Carry Lokin

Opzien tegen de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon hoeft niet. Bij Telecombinatie nemen bedrijfsmanager Thijs Luiken en technisch brein Bas Hessing alle tijd en rust voor uitleg. Sinds drie jaar is de winkel gevestigd op De Traaij. Klanten kunnen er onder meer terecht voor draadloze en mobiele telefoon (alle A merken zoals HTC, Samsung, Nokia, Sony, Apple en Ericsson), tablets waaronder iPads, abonnementen en prepaid en carkids met inbouw. In de winkel is ook een complete seniorenlijn te vinden. Toestellen met grote cijfers die makkelijk en eenvoudig te bedienen zijn. ,,Voor mensen met een lichamelijke handicap, zoals slecht zien of horen hebben wij bijvoorbeeld mobieltjes met grote toetsen of spraakgestuurde toestellen,’’ aldus Thijs. Voor mensen met een slecht geheugen zijn er zelfs telefoons te verkrijgen met op de toets een foto van de contactpersoon. . ,,Wij helpen ook bij het overzetten van telefoonnummers en contacten en het instellen van de telefoon naar de wens van de klant,’’ aldus Bas.

Telecombinatie in Driebergen ontving vorig jaar maar liefst twee prijzen. De award Dealer van het jaar 2011 en een Pluim van het Wereld Natuurfonds voor het duurzame personeelsbeleid. ,,Dealer van het jaar werden we vanwege de persoonlijke aandacht voor de klant, nette winkeluitstraling en het kennisniveau van de verkopers. Door het jaar heen krijgen we ook mysteryshoppers in de winkel. Die maken het ons best lastig, maar we zijn met vlag en wimpel geslaagd. Het houdt ons scherp,’’ aldus Thijs, die liever een klant vrolijk de winkel uit ziet gaan, dan snel klanten te helpen voor de verkoopcijfers.

Telecombinatie in Driebergen werd drie jaar geleden geopend. ,,We zijn een onafhankelijke Telecomspecialist en binnenkort ook een van weinige in Nederland. Belcompany wordt namelijk overgenomen door Vodaphone en The Phonehouse gaat zich richten op KPN. Dat betekent dat de klant bij ons nog terecht kan voor alle merken en netwerken en dat huidige contracten nog verlengd kunnen worden,’’ aldus Thijs.

Klanten die bij Telecombinatie in de maand maart een seniorenmobiel kopen krijgen twintig procent korting op de aanschaf. ,,Maar dan moeten ze wel melden dat ze het artikel in De Stichte Courant hebben gelezen,’’ aldus Thijs.

Telecombinatie Driebergen, Traaij 9, 3971 GB Driebergen. Tel: 0343-515162. www.telecombinatie-driebergen.nl. Open: ma 13.00 t/m 18.00, di t/m do 9.30-18.00 vrij 9.30 t/m 21.00, zat 9.30 t/m 17.00 uur.

advertentie
advertentie