Tweehonderdste abonnee voor De Buren

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - In alle stilte heeft de regionale organisatie voor particuliere dienstverlening De Buren uit Doorn onlangs de tweehonderdste abonnee mogen verwelkomen. Voor De Buren is dit een belangrijke mijlpaal sinds de start in 2005. Immers, zeven jaar geleden was het een sprong in het diepe voor het echtpaar Lies en Joost Vellinga om een organisatie neer te zetten om mensen te helpen met alle rompslomp in en om het huis. Zoiets bestond niet (en bestaat nog steeds niet in de vorm zoals De Buren het aanpakken). De doelgroep, die eerst vooral uit senioren bestond, is nu toch vooral ook de tweeverdiener en het jonge gezin.

Inmiddels is er erg veel geleerd, is het dienstenpakket uitgebreid en ook de regio die De Buren bedient, strekt zich nu veel verder uit dan Doorn en omgeving. Abonnees zijn nu te vinden in Amersfoort, maar ook in de stad Utrecht, Bilthoven, Bosch en Duin, Zeist, Soesterberg, Driebergen en omstreken.

Voor mevrouw Schmidt, kunstenares uit Huis ter Heide, was het inzetten van betrouwbare hulp in de huishouding de reden om een abonnement bij De Buren af te sluiten. Maar ook de overige diensten die bij het abonnement horen, zoals schilderwerken, een betrouwbare glazenwasser, een goede schoorsteenveger of de inzet van tal van andere vakmensen, zijn zeer welkom. ,,Ik vind het een prima initiatief en het is een fijn idee om altijd een nummer achter de hand te hebben dat je kunt bellen als je eens omhoog zit met het een of ander'', aldus mevrouw Schmidt.

Voor meer informatie: De Buren, telefoon 0343-493.394, e-mail vraag@deburen.nu, www.deburen.nu.

advertentie
advertentie