DEV pakt verdiend punt tegen een sterk spelend JSV Nieuwegein

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Nieuwegein, 1-1 Rick Andeweg

DOORN - In een wedstrijd waarin het aan vechtlust en strijdbaarheid zeker niet ontbrak, behaalde het thuisspelende DEV een verdiend gelijkspel tegen JSV Nieuwegein. DEV dat de laatste weken goed voetbal laat zien, maar al een paar wedstrijden achtereen net tekort kwam (o.a. onverdiend verlies tegen Renswoude), wist tegen Nieuwegein pas in de 95e minuut de gelijkmaker binnen te schieten. Alhoewel het eerste kwartier van de wedstrijd JSV de bovenliggende partij was, was het vervolgens de beurt aan een strijdend DEV dat, ondanks een aantal mogelijkheden tot aan de rust, niet tot scoren kwam. Daar ook Nieuwegein daar niets tegenover stelde gingen beide ploegen met een 0-0 stand de rust in. Een lucky kopbal in de 75e minuut betekende de 0-1 voorsprong voor de gasten uit Nieuwegein. Maar DEV rechtte de ruggen en wist ver in de extra tijd de gelijkmaker binnen te schieten door spits Andeweg (1-1). DEV trainer Michel van Aken:" De ploeg verdiend een compliment vanwege de strijdkracht en de wil om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. Dit punt is dan ook dik verdiend!"