FC Driebergen verdiende meer in de thuiswedstrijd tegen Weesp

1 februari 2012 om 00:00 Voetbal

0-1 Weesp, 1-1 Nick Swaen, 2-1 Robin Noteboom, 2-2 Weesp, 2-3 Weesp, 3-3 eigen doelpunt Weesp

DRIEBERGEN - In de thuiswedstrijd tegen FC Weesp had er voor FC Driebergen beslist meer ingezeten als het 3-3 gelijke spel. Alhoewel er in de beginfase van de wedstrijd de beste kansen waren voor de thuisploeg, was het daarentegen Weesp dat in de 20e minuut na een verdedigende fout van de thuisploeg op een 0-1 voorsprong kwam. Een beheerste kopbal van Swaen in de 33e minuut betekende de gelijkmaker voor Driebergen dat kort voor rust zelfs op een 2-1 voorsprong kwam. Een aan Driebergen toegewezen strafschop in de 55e minuut werd door de anders zo trefzekere van Woudenberg ditmaal niet benut, waardoor de verdiende 3-1 voorsprong uitbleef. Een verwoestend schot van de spits van Weesp betekende in de 62e minuut de gelijkmaker en kon de wedstrijd eigenlijk nog alle kanten op. Toch was het Weesp dat op een 2-3 voorsprong kwam. Een alles of niets offensief van de ploeg van trainer Bert v/d Brom betekende in de 85e minuut de gelijkmaker en uiteindelijk de 3-3 eindstand. op basis van de gemiste kansen had Driebergen meer uit deze wedstrijd moeten halen.