Verkiezing Conciërge van het Jaar

23 januari 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - D66 organiseert voor de derde keer in de gemeente Utrechtse Heuvelrug de 'verkiezing van de Conciërge van het Jaar'. Conciërges leveren een belangrijke bijdrage aan het goed functioneren van een school en vooral ook aan de veiligheid en netheid op scholen. Daarom pleit D66 voor een conciërge op iedere school in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Met de verkiezing van de Conciërge van het Jaar wil D66 Utrechtse Heuvelrug een mogelijkheid bieden aan kinderen, ouders, teamleden en directie om hun conciërge in het zonnetje te zetten.

Alle scholen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug ontvangen een brief van D66, waarin gevraagd wordt aan te geven waarom de school vindt dat haar conciërge de titel verdient. Alle bij de school betrokkenen, het team, de leerlingen en de ouders, kunnen conciërges opgeven door een e-mail te sturen naar info@d66utrechtseheuvelrug.nl. De inschrijving sluit op vrijdag 9 maart 2012. Op vrijdag 23 maart wordt de conciërge van 2012 op passende wijze gefeliciteerd en in het zonnetje gezet door D66 Tweede Kamerlid Boris van der Ham.

D66 Utrechtse Heuvelrug organiseert de verkiezing van de Conciërge van het Jaar in 2012 voor de derde keer en maakt hiervan een jaarlijks terugkerend festijn. Er kan niet genoeg aandacht zijn voor deze cruciale functie en D66 verwacht daarom ook talloze enthousiaste reacties te ontvangen, want één ding is zeker: de conciërge is onmisbaar!

Voor meer informatie kan men ook kijken op www.d66utrechtseheuvelrug.nl .

advertentie
advertentie