Koploper Swift maatje te groot voor dapper strijdend SVL

25 januari 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Minne van Woersem, 2-0 Minne van Woersem, 3-0 Tobias van Kuijenhoven

LANGBROEK - Alhoewel SVL zeker in de eerste helft goed tegengas gaf, bleek het Amsterdamse Swift uiteindelijk met een 3-0 overwinning een maatje te groot voor SVL. Al in de 24e minuut kwamen de Langbroekers goed weg door een schot tegen de lat van de thuisploeg. Een ongelukkige botsing in de 25e minuut leverde een hoofdwond op voor David Bouwmeester en het verlies van weer een verdediger voor de geplaagde SVL coach Jan Gaasbeek. Na twee keer de lat te hebben getroffen was het in de 39e minuut wel raak voor Swift dat via van Woersem op een 1-0 voorsprong kwam. Direct na rust hield SVL goalie Jan Willem Merkens zijn ploeg van een tweede treffer af. Alhoewel SVL nog een paar aardige kansen kreeg, was het wederom van Woersem die in de 80e minuut zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette. Daarmee was het over en uit voor SVL dat in de 87e minuut de 3-0 om de oren kreeg. SVL trainer Gaasbeek:" Ondanks het goede verweer was Swift de betere ploeg en de terechte koploper."