Het programma voorjaar 2011 van het Studiehuis is uit

13 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN/DRIEBERGEN - De nieuwe programmabrochure van Doorn en Driebergen van het Studiehuis is verschenen. Voorheen kwam deze brochure uit onder verantwoordelijkheid van de Stichting Welnúh, maar vanaf 2012 werkt de werkgroep onder eigen verantwoordelijkheid en onder een nieuwe naam: Het studiehuis. Nieuw dit voorjaar is ook dat de brochure niet meer huis aan huis wordt bezorgd. Het boekje is op te halen in het gebouw aan de Kampweg in Doorn, in gebouw De Vijver in Driebergen en in de bibliotheken. Naast het cursusprogramma staat in de brochure het uitgebreide programma van de Theaterbus en de EvenementenXpress en de gegevens van het Filmhuis Doorn.

Er is keuze uit tal van activiteiten. Voor wie zijn kennis wil vergroten op het gebied van fotografie, ICT en talen zijn er meerdere mogelijkheden. Ook is er keuze uit creatieve, culturele en sportieve activiteiten. Geheel nieuw bij de start van het Studiehuis is de mogelijkheid om in overleg nieuwe cursussen voor te stellen of in samenspraak te organiseren. Het studiehuis wil als ,,makelaar'' optreden voor mensen met ideeën en deze trachten te verwezenlijken als ze binnen de doelstellingen van het Studiehuis vallen. Contact opnemen met het Studiehuis kan via studiehuis@welnuh.nl.

Op de website Welnuh.nl staat onder de kop Activiteiten uitgebreide informatie. Men kan zich voor cursussen via de website aanmelden. Voor inlichtingen over het programma: 0343-523000 in Doorn en 0343 523001 in Driebergen. Alleen van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 11 uur. Per email kan ook: cultuurenstudie@welnuh.nl

advertentie
advertentie