Lezing 'Vrij om te zijn' in Immanuëlkerk

13 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Project-2010 belegt open zondagsbijeenkomsten in de Immanuëlkerk aan de Engweg in Driebergen, midden op de dag (na de 'gewone' ochtendkerkdienst) en richt zich op mensen die op zoek zijn naar God en die zich aangetrokken voelen tot een meer informele en persoonlijke benadering. De meetings zijn speciaal voor mensen die niet zo bekend zijn met de 'gewone kerkdiensten' maar toch meer van het christelijk geloof willen weten. De bijeenkomsten worden elke tweede en vierde zondag van de maand gehouden.

Het thema voor de komende maanden is: 'Kies voor het leven!' Zondag 22 januari spreekt Agnes Huizenga. Zij werkt als coach en contextueel therapeut. Ze geeft lezingen op het gebied van geestelijke groei en verzorgt de rubriek 'Bijbel&Geloof' voor het vrouwenblad 'Eva'.

Het thema van deze bijeenkomst is ,,Vrij om te zijn''. In de toespraak komt specifiek het onderwerp volwassenheid aan bod. Huizenga verzorgt ook regelmatig een workshop 'Vrij om te zijn' en er zijn plannen om die ook hier in Driebergen een keer te houden. Deze duurt zes avonden.

Vanaf ongeveer 11.30 uur koffie/thee; om 12.00 uur start de meeting en rond 13.15 uur is het afgelopen.

advertentie
advertentie