Bomen kappen bij Maarn

11 januari 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Bomenkap langs de A12 bij Maarn Rijkswaterstaat zal in januari bomen langs de A12 kappen. Het gaat in totaal om ongeveer. 70 bomen ter hoogte van Maarn-Zuid. De werkzaamheden, die in de tweede week van januari zijn begonnen, worden overdag uitgevoerd tussen 07.00 uur en 19.00 uur.

De bomen worden gekapt in verband met de verbreding van de A12 tussen Utrecht-Lunetten en Veenendaal. Voor het verwijderen van de bomen in verband met de wegverbreding is ten tijde van het Wegaanpassingsbesluit een vergunning verleend door gemeente Utrechtse Heuvelrug. Tijdens deze kapwerkzaamheden worden tevens bomen gekapt die een risico vormen voor de veiligheid bijvoorbeeld omdat ze ziek of dood zijn en om kunnen vallen.

Alle bomen die voor de verbredingswerkzaamheden van de A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal gekapt moeten worden, worden in overleg met gemeente Utrechtse Heuvelrug op een andere locatie langs de A12 of in de nabije omgeving gecompenseerd.

Meer informatie

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden aan de weg op www.vananaarbeter.nl. Meer informatie over de wegaanpassing is te vinden op www.rijkswaterstaat.nl/a12 of via de gratis informatielijn 0800 - 8002 (ma t/m zo 06.00 - 22.30 uur).

advertentie
advertentie