Informatieavond over angst, paniek, stress en hormonen

11 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Marianne Hendriks van Campagne Counselling en Anja van Woerdekom van Care for Women houden op 1 februari een informatieavond over angst, paniek,stress en hormonen. De avond is in de bibliotheek in Doorn en begint om 19.00 uur.

Tijdens deze informatieavond wordt dieper ingegaan op angsten, paniek, stress en hormonen, wat het is en wat er aan gedaan kan worden. Er zal extra aandacht worden besteed aan Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR). Dit is een therapie die mensen in één of een paar sessies van de angst en paniek af kan helpen of op een aanvaardbaar niveau kan brengen. Verder wordt door Van Woerdekom uitleg gegeven over hormonen. Ook wordt hierbij de link gelegd tussen hormonen en angst en paniek en stress.

Campagne Counselling is een praktijk voor psychologische hulpverlening. Marianne Hendriks begeleid in haar praktijk mensen met uiteenlopende klachten. Daarnaast biedt zij crisiscounseling aan. Dit ter overbrugging van de wachtlijst voor plaatsing bij de GGZ of andere instantie. Meer informatie op www.campagnecounselling.nl

Care for Women is een praktijk voor begeleiding en advisering van vrouwen met klachten in relatie tot hormonen. Anja Woerdekom houdt consulten voor vrouwen met menstruatieproblemen, PMS, anticonceptie, zwanger worden/zijn angst en paniek en overgang. Meer informatie op www.careforwomen.nl (onder verpleegkundigen).

Gratis toegang. Locatie: Bibliotheek Doorn. Datum: woensdag 1 februari om 19.00 (tot ongeveer 20.00). Meer informatie bij: Marianne Hendriks: 0343-756570 info@campagnecounselling.nl of Anja van Woerdekom: 0343-411905 a.vanwoerdekom@careforwomen.nl

advertentie
advertentie