Ondernemend Heuvelrug: Vakwerk in tegels en natuursteen

12 januari 2012 om 00:00 Ondernemend

DOORN - Verscholen tussen de huizen aan de Woestduinlaan in Doorn, achter een eenvoudige gevel is Tegelcentrum Frijsteen & Zn gevestigd. Zij hebben een groot en veelzijdig assortiment. Wim en Lenie Frijsteen voeren er al jaren hun vak met veel liefde en kennis uit.

door Rose Carry Lokin

Of een klant nu komt voor een bijpassend tegeltje ter reparatie of voor het inrichten van een eenvoudige woning of een luxe villa, het tweetal heeft alle kennis en materialen in huis.

,,Het luisteren naar een cliënt staat bij mij voorop. Hierdoor kan ik gericht een mooie samenstelling maken voor bijvoorbeeld een woonkamer, keuken, badkamer of het hele huis,’’ aldus Lenie. De Doornse adviseert tot in de kleinste details: de maatverdeling, de afwerking van de voegen, de kitkleuren en zelfs verf- en woonaccessoires worden door haar doorgenomen. Wim en Lenie zijn terecht trots op hun bedrijf. Alle mooie opdrachten die klanten hun gunnen, maakt hen tot een bijzonder team. ,,De cliënt is al gauw vertrouwd en voelt zich bij binnenkomst direct op zijn gemak. Het gaat bij ons lekker ongedwongen, ,,aldus Lenie.

Tegelcentrum Frijsteen & Zn bestaat inmiddels ruim 29 jaar en is in de loop der tijd uitgebreid met een professionele interne natuursteenzagerij. Wim maakt alles op maat, zoals bijpassende dorpels, vensterbanken, sokkels, neuten en plateaus. ,,Kortom alles wat toepasbaar is in een huis,’’ aldus Lenie. Ook brengt Tegelcentrum Frijsteen en Zn. naast de verkoop van tegels, natuursteen en sanitair, alles op professionele wijze aan in huis. ,,Het mooie van ons vak is dat Wim altijd de afronding van het werk ziet,’’ aldus Lenie. Het tweetal vertelt trots dat ze vaak al jaren vaste cliënten hebben en steeds met de klant meeverhuizen om een nieuw aangekochte woning weer in te richten.

Tegelcentrum Frijsteen & Zn. brengt tegelvloeren met of zonder vloerverwarming aan. Ook badkamers worden gestript en van plafond tot vloer omgebouwd. In de vele jaren dat Lenie en Wim werkzaam zijn heeft het tegelcentrum een vast team van ondernemers om zich heen verzameld, zoals een loodgieter, elektricien, stukadoor en een schildersbedrijf. ,,Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever geen aansturing meer hoeft te geven aan zijn wensen. Wij plannen alles en zorgen voor een prachtig resultaat,’’ aldus Lenie.

Tot eind januari 2012 heeft Tegelcentrum Frijsteen & Zn. een bijzondere aanbieding. Wanneer klanten een tegelvloer inclusief vloerverwarming aanschaffen en laten aanbrengen geldt een korting van 15 procent (excl. BTW). op de opdracht.

Tegelcentrum Frijsteen & Zn., Woestduinlaan 35A, 3941 XA Doorn. Tel: 0343-413537. E-mail info@frijsteentegels.nl www.frijsteentegels.nl. De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur.

advertentie
advertentie