Kennismaken met sport voor 55-plussers in Hoenderdaal

3 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op 28 januari kunnen 55-plussers uit Driebergen hun fitheid laten meten in Sportcentrum Hoenderdaal. Dit gebeurt door middel van laagdrempelige tests. Daarna krijgen ze een beweegadvies op maat en kunnen ze zich opgeven voor een sportkennismakingscursus. Dit is ideaal voor mensen met het voornemen om (meer) te gaan bewegen. Belangstellenden kunnen zich tot 16 januari opgeven via de banner 'Heuvelrug Beweegt' op www.sportservicemiddennederland.nl. Op deze website staat ook een digitale flyer met meer informatie. Sportservice Midden Nederland organiseert dit project in samenwerking met de gemeente.

Deelnemers kunnen zich via de website niet alleen opgeven voor de fittest, maar ook alvast een of meerdere kennismakingscursussen uitkiezen. Er is voor elke cursus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In het aanbod zitten onder meer GALM-beweeggroepen, badminton en tennis.

,,Dit is de kans om de goede voornemens van 2012 meteen al na te komen'', vertelt Leon van Fraeijenhove van Sportservice Midden Nederland. ,,Iedereen weet dat bewegen gezond is. Je voelt je niet alleen fitter in het dagelijks leven, maar krijgt ook de kans om nieuwe sociale contacten op te doen.''

Voor vragen over Heuvelrug Beweegt kan contact worden opgenomen met Leon van Fraeijenhove van Sportservice Midden Nederland via telefoon: 030 7513862 of e-mail: leon.van.fraeijenhove@sportservicemiddennederland.nl.

advertentie
advertentie