Leersumse kunstenares uitgenodigd voor Art Expo New York

2 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De Leersumse kunstenares Wil Lof heeft van het Contemporary Art Network een uitnodiging ontvangen om eind maart haar schilderijen te exposeren in Pier 92 te Manhattan, New York. De organisatoren verwachten, zoals elk jaar, ongeveer 10.000 bezoekers op deze Art Expo, die dit jaar voor de 33e keer wordt gehouden.

Dichter bij huis exposeert Wil Lof - georganiseerd door Marlou Kursten Kunstbemiddeling - in Wageningen. Op deze eerste expositie in 2012 introduceert Wil een nieuwe reeks schilderijen, waarbij zuiver abstracte composities nevenschikkend zijn aan de geabstraheerd, figuratieve composities, die zo kenmerkend zijn voor de schilderijen van Wil Lof.

De nieuwe reeks 'Abstract Elysian'-schilderijen zijn zo geschilderd, dat ze twee- of drieluiken vormen. Bijzonder is ook de serie tweeluiken uit de 'Louise'-serie, waarin de beide vrouwfiguren een innige visuele relatie vormen.

Deze expositie wordt gehouden in het Koetshuis van De Casteelse Poort, Museum Wageningen, Bowlespark 1A te Wageningen. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Toegang tot de expositie geeft tevens gratis toegang tot het museum. De opening van de expositie is op zondag 15 januari om 16.00 uur, iedereen is van harte welkom. Uiteraard is ook dit jaar weer de eigen galerie van Wil Lof in Leersum regelmatig geopend.

In deze galerie is niet alleen het nieuwste werk te zien, maar is er ook keuze uit eerdere collecties en uit de collectie giclées op canvas of papier. Zie voor openingsdagen en -tijden: www.4Lof-Art.nl.

advertentie
advertentie