Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Vierde seizoensconcert Andrieskerk

1 januari 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het Strijkorkest van het Utrechts Conservatorium, onder leiding van Mikail Zemtsov met medewerking van Dirk Feller (altviool), zorgt voor de uitvoering van het vierde seizoensconcert 2011/2012 op vrijdag 27 januari in de Andrieskerk te Amerongen.

Onder de titel 'Tranen tussen de Serenaden' brengt het orkest een programma met werken van Edward Elgar, John Dowland, Benjamin Britten en Antonin Dvorak. Het Strijkorkest heeft inmiddels een gedegen reputatie opgebouwd onder leiding van docenten als Chris Duindam (violist van het Combattimento Consort), Liz Perry (violiste van de Radio Kamer Filharmonie) en Kees Hülsmann (oud concertmeester van het Rotterdams Philharmonisch Orkest). Dit jaar werkt het ensemble voor het eerst onder leiding van de altviooldocent Mikail Zemtsov, 1ste altist van het Residentieorkest.

Het concert begint om 20.00 uur in de Andrieskerk aan Hof 16. De kerk is vanaf 19.30 uur open. Kaarten kosten €14,- en zijn verkrijgbaar via lokale verkooppunten en op www.andrieskerk.nl.

advertentie
advertentie