Jongerencentrum DJOI sluit 2011 af met spannend FIFA 11 toernooi

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Terwijl het buiten hard regende werden er in Jongerencentrum DJOI van Welnúh spannende voetbalwedstrijden op de spelcomputer gespeeld. In verschillende poules werd er door jongeren in de leeftijd van 10-13 jaar gestreden voor echte bekers. Na een spectaculaire kwartfinale en halve finale werd uiteindelijk op basis van het aantal doelpunten de top 3 bekend. De eerste prijs ging naar Jaoud, tweede werd Mohammed en als derde eindigde Sallahedine. Het toernooi werd georganiseerd door Helder Pedro Salazo, stagair van Stichting Welnúh. De middag was vooral zo'n groot succes vanwege de sportiviteit van de deelnemers aldus jongerenwerker Lars en Helder.

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen inlopen. In de week van 9 januari is het Jongerencentrum weer open. De eerste Tienerdisco van 2012 vindt plaats op 13 januari.

Jongerenruimte DJOI is gevestigd aan de Engweg 24e in Driebergen. Wie zelf een idee heeft voor een leuke activiteit kan dit laten weten aan Jongerenwerker Lars, e-mail: Lars@welnuh.nl

advertentie
advertentie