Zes Koninklijke onderscheidingen brandweer Leersum

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Burgemeester Frits Naafs heeft op dinsdag 20 december een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan zes brandweermannen van de brandweerkazerne in Leersum.

De gedecoreerden staan hieronder vermeld, met toelichting van de gemeente.

Martin van Brenen (Leersum) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1987 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ook ingezet als oefencoördinator.

Arie Stijn (Leersum) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1981 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet als hoofd materieel.

Lourens Stijn (Leersum) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1985 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak is hij verantwoordelijk voor de ademluchtwerkplaats.

Jan Hoogland (Leersum) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1988 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet bij brandweerwedstrijden en voor de brandweervereniging.

Wim van der Neut (Leersum) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1980 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich ingezet als postcommandant van Leersum.

Martijn Raymaekers (Cothen) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1990 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Leersum en Cothen en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak is hij commandant geweest van de post Leersum.

advertentie
advertentie