Kerstavond in Andrieskerk

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - In de sfeervolle Andrieskersk te Amerongen zullen op zaterdagavond 24 december twee kerstdiensten gehouden worden. De eerste dienst, een dienst speciaal voor kinderen en ouders, zal beginnen om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur. In deze dienst zal - onder leiding van Quirien van den Broek - een kerstspel worden opgevoerd door een aantal enthousiaste gemeenteleden en leden van de toneelgroep Chapeau. Heden en verleden komen zo samen in een prachtig stuk. Verder worden bekende liederen gezongen onder begeleiding van Lenie Jansen (orgel) en Henk Bijleveld (trompet).

Om 22.30 uur begint de traditionele kerstnachtdienst; de kerk is open vanaf 22.00 uur. Medewerking wordt verleend door Tamara Ester (sopraan) onder begeleiding van Ad Verhage (vleugel), Koos Verhage (viool), Henk Bijleveld (trompet) en Peter Neeteson (orgel). Mooier kan de kerst niet beginnen dan in de prachtig verlichte Andrieskerk.

Voorganger in beide diensten is dominee E.J. de Ruiter. Na afloop van beide diensten zal er buiten warme chocolademelk geschonken worden en zullen er met een kaarsje mooie liederen bij de kerstboom gezongen worden.

advertentie
advertentie