E3 van DVSA winterkampioen

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Al voor het tweede jaar spelen 9 jongens van inmiddels 9 jaar samen voetbal. Elke maandag- en woensdagavond komen de jongens enthousiast naar de training. René de Bruin en Arno Beekman verzorgen deze trainingen, zij beleven hier net zoveel plezier aan als de jongens. De wedstrijden verlopen dit seizoen geweldig. De voetballers hebben alles gewonnen en vaak met grote uitslagen als 8-0 en 7-3.

Deze laatste wedstrijd voor de winterstop werd in Odijk gespeeld. Het begon om 9.00 uur en ondanks het vroege uur en de kou stonden er vrij veel familieleden en fans te kijken. Het werd een leuke wedstrijd, waarbij beide ploegen mooie kansen kregen. Het werd uiteindelijk 5-1 voor DVSA, waarna het kampioensfeest losbarstte.! Er was een mooi spandoek gemaakt en intussen was ook de limousine, die ouders hadden geregeld, gearriveerd.

Dolenthousiast genoten de kampioenen van kinderchampagne, snoep en swingende muziek in de prachtige limousine, waarmee ze weer teruggebracht werden naar Amerongen. Als echte helden werden ze daar onthaald door familie en vrienden. Ze kregen allemaal een eigen beker (cadeau van de trainers), een medaille en bloemen. In de kantine ging het feest nog even door met leuke muziek en patat.

advertentie
advertentie