Voorjaarsprogramma Zoute Inval

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De Zoute Inval gaat in 2012 in Leersum het vijfde jaar in. Het voorjaarsprogramma biedt weer veel ontspannende en informatieve activiteiten. De Zoute Inval is een wekelijkse ontmoetingsochtend voor volwassenen, georganiseerd door regiobibliotheek ZOUT in samenwerking met Welnúh en De Zonnebloem. Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur staan de deuren van SCC De Binder open en kan men onder het genot van een kopje koffie of thee de krant lezen, spelletjes doen, tijdschriften lezen en een praatje maken. Om de week is er een themaochtend.

In het voorjaar is er een aantal creatieve workshops, onder andere: wild breien (12 januari), een reisverslag over Zuid-Afrika (26 januari), viltbloemen maken (23 februari), een uitleg over het gebruik van de I-pad (22 maart) en in mei een aantal spelochtenden. De Zoute Inval is vrijblijvend te bezoeken. De flyer met het complete voorjaarsprogramma ligt in de bibliotheek klaar of is te vinden op www.rbzout.nl.

In december wordt het programma van 2011 op donderdag 22 december afgesloten met een Kerstquiz: vragen over bekende en onbekende wetenswaardigheden rondom de viering van Kerstmis. Donderdag 29 december is er geen Zoute Inval. De eerste Zoute Inval in januari is donderdag 2 januari. Adres: SCC De Binder, Hoflaan 29-31, 3956 ED Leersum.

advertentie
advertentie