Instelling SVL laat tegen VVZ te wensen over

15 december 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Siemen Eijkemans, 1-1 Willem Baaij, 1-2 Stefan de Bree, 1-3 Siemen Eijkemans

LANGBROEK - SVL trainer Jan Gaasbeek:" Ik verwijt mijn ploeg inzet en spirit. We speelden veel te tam en lieten ons het spel opdringen." Harde woorden van de SVL trainer die zijn ploeg met 1-3 zag verliezen van een op vol vermogen spelend VVZ. Na over en weer diverse mogelijkheden was het in de 31e minuut Eijkemans die VVZ op een 0-1 voorsprong wist te brengen. Het was aan het goede keeperswerk van SVL goalie Geert Willem Merkens te danken dat de Langbroekers voor rust niet verder op achterstand raakten. Kort na rust bracht Willem Baaij SVL op gelijke hoogte en leek de wedstrijd weer open. Maar niets was minder waar. SVL bleef continu achter de feiten aanlopen en kon dan ook niet voorkomen dat in de 65e minuut VVZ op een terechte 1-2 voorsprong kwam. Ook de in de tweede helft sterk acterende Merkens kon een derde tegentreffer in de 75e minuut ook niet meer keren, waardoor een slap en tam spelend Langbroek de wedstrijd verloor met 1-3. Komend weekend de inhaal wedstrijd tegen de Merino's.