FC Driebergen stelt teleur tegen hekken sluiter Abcoude

15 december 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Matthijs Brink, 1-1 Abcoude

DRIEBERGEN - FC Driebergen kende tegen hekkensluiter Abcoude een totale off day. Alhoewel het 1-1 gelijke spel anders deed vermoeden speelde de ploeg van trainer Bert v/d Brom een teleurstellende partij op het loodzware veld in Abcoude. Voor Driebergen begon de wedstrijd voorspoedig met al in de 2e minuut de 0-1 door Matthijs Brink, geholpen door de Abcoude doelman. Maar het technisch voetbal van Driebergen liet het vervolgens afweten tegen het fysieke spel van de thuisploeg. Met uitzondering van doelman Michel ven Bruggen en Michel Hoekstra verdiende niemand van Driebergen een voldoende. In een rommelige eerste helft, waarin Driebergen nog wel diverse kansen wist te creëren, was het kort voor rust Abcoude dat de gelijkmaker binnenschoot. Alhoewel Driebergen in de tweede helft wat meer agressie toonde, bleef ook nu het spel ver beneden de maat. Ook een tweetal wissels ingebracht door v/d Brom brachten niet het gewenste resultaat, waardoor Driebergen bleef steken op slechts één punt. Te weinig tegen de hekkensluiter in zaterdag derde klasse.