DEV in laatste wedstrijd voor de winterstop onderuit tegen TOV

15 december 2011 om 00:00 Voetbal

0-1 Pim Kranendonk, 0-2 Rutger van der Molen

DOORN - In de laatste wedstrijd voor de winterstop ging DEV met 0-2 onderuit tegen tegen het Baarnse TOV, een van de beoogde titelkandidaten in de zaterdag derde klasse. De eerste 20 minuten van de wedstrijd hadden de gasten uit Baarn het beste van het spel en speelde DEV gedwongen op de counter, waarin het ook enkele kansen wist te creëren. Het was met name aan DEV doelman Mark Sluis te danken dat DEV de eerste helft kon afsluiten met een 0-0 ruststand, waarbij de ploeg van trainer Michel van Aken het laatste kwartier meer grip op de wedstrijd kreeg. Na rust een gedegen spelende thuisploeg die in de 60e minuut op een 0-1 achterstand geraakte door een beoordelingsfout van goalie Mark Sluis. In het laatste kwartier van de tweede helft liet van Aken zijn ploeg een op een spelen om in ieder geval nog een punt veilig te kunnen stellen. Met een geweldig slotoffensief, waarin de thuisploeg diverse kansen onbenut liet, was het kort voor het eindsignaal TOV dat uit een counter de 0-2 binnenschoot en DEV, tegen de verhouding in, met lege handen achterliet.