Jubileum Kunstroute Doorn-Maarn 2012

6 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN/MAARN - Kunstenaars uit Doorn en Maarn worden uitgenodigd voor deelname aan de Jubileum Kunstroute Doorn-Maarn 2012. Achter de schermen is er al veel gebeurd en een nieuwe werkgroep staat te springen om er niet alleen een succes, maar ook een feest van te maken. Dit laatste letterlijk, want de Kunstroute viert haar twaalf en een half jarig jubileum en dat wil de werkgroep Kunstroute 2012 groots aanpakken.

Er worden leuke en nieuwe ideeën ontwikkeld, maar het succes valt of staat met voldoende deelnemende kunstenaars. Ook kunstenaars uit Doorn en Maarn die al een tijd niet meegedaan hebben worden gevraagd dit jaar weer wel mee te doen en zich in te schrijven. In het bijzonder roept de werkgroep ook anderen op, die op de een of andere manier met kunst te maken hebben zoals: schrijvers, muzikanten, bands, modeontwerpers, theatermakers, dichters etc. De route kan pas compleet zijn als kunst in vele verschijningsvormen beleefd kan worden. De kunstroute 2012 wordt gehouden voor: Doorn op 2 en 3 juni en Maarn op 9 en 10 juni.

Er zijn ook opvallende veranderingen. Zo is er geen ballotage meer. Dit betekent niet dat de werkgroep de kwaliteit van het werk van de deelnemende kunstenaars uit het oog verliest. Nieuwe deelnemers kunnen een jaar lang deelnemen aan de kunstroute. Aan het eind van het jaar van horen zij van de werkgroep of hun deelname gecontinueerd kan worden. Graag opgeven bij Melody Reyneveld vóór 1 januari 2012. Emailadres: aanmelden-kunstroute@hotmail.com.

advertentie
advertentie