Winterfeest Von Gimborn Arboretum

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Een warm Winterfeest beleven in een koud winters bos en toch ook nog snel even wat Kerstinkopen doen. Dat kan allemaal in het Von Gimborn Arboretum in Doorn op zondag 18 december. Ouders, kinderen, bomenliefhebbers, shoppers en sfeergenieters komen allemaal aan hun trekken op het Winterfeest.

Het Winterfeest begint vanaf 13.00 uur. Er zijn korte Kerstrondleidingen door het sfeervol verlichte arboretum. Kinderen kunnen allerlei lekkers roosteren boven vuurkorven en creatief is er van alles te doen en beleven: speksteen bewerken, klankhouten snijden voor jong en oud, kandelaars en Kerststukjes maken met materiaal uit het arboretum en tussendoor samen spontaan muziek maken.

In de winkel kunnen Kerstinkopen gedaan worden en er zijn warme drankjes en soep verkrijgbaar. Vanaf 15.30 uur worden Kerstliederen gezongen. Meer informatie en de laatste update van het programma zijn te vinden op www.gimbornarboretum.nl bij ‘Evenementen’. Adres: Velperengh 13 in Doorn. Toegangsprijs: Bezoekers vanaf 12 jaar € 2,00 per persoon (vanaf 13.00 uur). Donateurs en kinderen t/m 11 jaar: gratis. Start rondleidingen: 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur; gratis deelname.

advertentie
advertentie