Winnaar winkelt bij wereldwinkel

4 december 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Maud van Knippenberg kwam samen met haar dochtertje Amber haar prijs van € 100 besteden aan cadeaus, in de Wereldwinkel van Driebergen. In de afgelopen weken konden klanten van de Wereldwinkels een fairtrade verlanglijstje invullen, in de vorm van een wedstrijd in dichtvorm : 'Zeg nou eens eerlijk, wat wil jij van de Sint?' en opsturen naar de Landelijke Vereniging voor Wereldwinkels. Er werd een prijs uitgeloofd van € 100, te besteden in de favoriete Wereldwinkel van de klant.

Maud had de cadeaubonnen ontvangen en koos de Wereldwinkel van Driebergen uit als haar favoriete winkel om ze te besteden. Zij vertelde zeer verrast te zijn door deze prijs. Direct werd een aantal food producten uitgezocht. Het verzamelen van de cadeau artikelen kostte wat meer tijd, want ze wilde natuurlijk alles bekijken om een goede keus te kunnen maken. Amber had daar minder moeite mee, want ze vond al snel een ster met glitters en spiegeltjes.

Maud heeft gekozen voor enkele mooie kerstballen en een grote kerstster, met daarnaast nog een mooi Fair Green tafellaken en enkele andere artikelen.

advertentie
advertentie