Opera Familia komt naar Doorn

4 december 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - December wordt een bijzondere maand voor Opera Familia. Na het verschijnen van het debuut album 'Il Canto ' zal de rest van December in het teken staan van de Warme Winter Concert Tour. Opera Familia verraste Nederland deze zomer met hun opvallende deelname aan het televisieprogramma 'Holland's Got Talent'. Verschillende keren wist Opera Familia het publiek en de jury te ontroeren met hun optredens. Jurylid Patricia Paay was zelfs tot tranen geroerd en hield het tijdens hun vertolking van het 'Ave Maria' van Schubert niet meer droog.

Eind November bracht Opera Familia hun debuut album 'Il Canto' uit, een album recht uit het hart van een bijzondere familie. In December zal Opera Familia een reeks concerten geven op bijzondere locaties waarbij zij diverse liedjes van het album 'Il Canto' en een aantal bijzondere kerstliederen ten gehore zullen brengen.

Op 18 december komt Opera Familia voor de Warme Winter Concert Tour naar Doorn. Het concert wordt gehouden in de Maartenskerk op het Kerkplein 1, en zal beginnen om 15:00 uur. Kaarten voor het concert van Opera Familia kosten €22,50 in de voorverkoop en €25,- aan de deur. Reserveer op www.operafamilia.com.

advertentie
advertentie