Kerstconcert Stichts Mannenkoor

4 december 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Het Stichts Mannenkoor uit Driebergen verzorgt op vrijdag 23 december een concert in kerstsfeer onder de titel King all Glorious in de Grote Kerk te Driebergen aan Hoofdstraat 115. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is om 19.30 uur open.

Kaarten zijn à € 10 te verkrijgen bij Boekhandel Baas, Traaij 4/C, Driebergen, Keurslager Van Alphen, De Sluis 28 Driebergen en The Read Shop, Thorheimpassage 3, Doorn of voor aanvang bij de ingang van de kerk.

Het Stichts Mannenkoor put uit een zeer breed repertoire, hetgeen leidt tot een grote diversiteit. Dit geldt ook weer voor dit concert, dat wederom op inspirerende en professionele wijze geleid wordt door dirigent Piet van der Sanden. Kerstnummers uit diverse culturen worden ten gehore gebracht. Engels, Slavisch, Frans, Duits Nederlands.

Bekende nummers als Cantique de Noël, Jesus bleibet meine Freude, Stille Nacht. Ingetogen, ontroerend, maar ook vrolijk en blij. Bijzonder is wederom de samenwerking tussen de zestig mannen van het koor met gast-sopraan Brigitta Gantevoort. Op piano wordt het koor begeleid door de bekende en zeer getalenteerde Bas Verheijden uit Driebergen en op de basgitaar door Rik van der Sanden. Info: www.stichtsmannenkoor.nl.

advertentie
advertentie