Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Politie zoekt getuigen caravanbranden

25 november 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN/MAARN – Op vakantiepark de Maarnse Berg zijn woensdag twee caravans volledig uitgebrand. De politie heeft een vermoeden van brandstichting en is op zoek naar getuigen.

Op de camping aan de Maarnse Bergweg zijn twee caravans binnen vier uur tijd volledig uitgebrand. Omstreeks 20.00 uur kreeg de politie al een eerste melding van een caravanbrand. Het betrof een leegstaande caravan die binnenkort gesloopt zou worden. Gezien de staat van de caravan en de plek achter op het terrein lijkt brandstichting voor de hand te liggen.

Rond 00.00 uur kwam de tweede melding binnen. Toen de agenten arriveerden, was de brandweer al bezig met bluswerkzaamheden. De caravan was volledig afgebrand. Omdat de caravan was afgesloten van elektriciteit en kortsluiting niet voor de hand ligt heeft de politie ook in dit geval een vermoeden van brandstichting.

De politie is op zoek naar getuigen van deze branden. Mensen die meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

advertentie
advertentie