Geld verdienen aan debiteurenbeheer

24 november 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - John Zijlstra is, na ruim 20 jaar gewerkt te hebben als debiteurenbeheerder, sinds kort voor zichzelf begonnen. Zijn start is vanaf het begin een groot succes. Ondernemers omarmen zijn bemoeienis om met goed debiteurenbeheer de financiën op orde te krijgen en houden, zo stelt John Zijlstra.

,,Veel ondernemers ervaren de pijn van slecht betalende klanten. Bellen en aanmanen zijn vervelende klussen vooral omdat ze de relatie met de klant niet willen verstoren. Veel ondernemers kennen inmiddels het effect van incassobureaus.  Een dure manier om uiteindelijk toch je centen te beuren", aldus Zijlstra.

Uniek aan Bureau Debiteurenbeheer is de werkwijze. Niet uitbesteden wanneer een factuur maar niet betaald wordt, maar direct vanaf het versturen van de factuur al de zaken goed aanpakken. ,,Ik kan een ondernemer aantonen dat hij over meer en goedkoper werkkapitaal kan beschikken, door structureel goed en professioneel debiteurenbeheer.  Dat kan ik binnen een kop koffie duidelijk maken.  Zeker nu de banken het de ondernemers niet gemakkelijk maken met het verstrekken van krediet, is het een uitkomst voor ondernemers die de relatie met de klant goed willen houden en toch snel de factuur betaald willen zien."

John Zijlstra is met zijn onderneming gevestigd in Doorn aan de Dorpsstraat 59. Voor ondernemers die hem willen uitnodigen voor een kop koffie is hij bereikbaar op: 06 51 58 50 90 of via j.zijlstra@bureaudebiteurenbeheer.nl.

advertentie
advertentie