Almere maatje te groot voor dapper strijdend FC Driebergen

24 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Almere, 1-1 Kevin van Woudenberg, 2-1 Almere, 3-1 Almere, 4-1 Almere, 5-1 Almere

DRIEBERGEN - Met een enigszins geflatteerde, maar verdiende 5-1 nederlaag bleek FC Driebergen een maatje te klein voor thuisploeg Almere. Aan vechtlust ontbrak het de ploeg van Driebergen trainer Bert v/d Brom niet. Met veel inzet begon Driebergen aan de wedstrijd maar zag in de 7e minuut Almere op 1-0 komen. Een benutte strafschop in de 30e minuut betekende de 1-1 en lag de wedstrijd weer open. Maar een penalty voor Almere in de 35e minuut betekende een 2-1 achterstand voor Driebergen dat nog voor rust een derde treffer moest incasseren. In de tweede helft nam Driebergen meer risico, ging een op een spelen en creëerde zelfs enige kansen op de aansluitingstreffer. Maar een snelle counter in de 60e minuut betekende de 4-1 voorsprong voor de thuisploeg en de genadeslag voor een dapper strijdend Driebergen, dat in de 70e minuut de 5-1 om de oren kreeg. De wil was er zonder meer bij Driebergen, waarbij de hoogte van de nederlaag geflatteerd genoemd mocht worden.