Eenvoudige en gedegen overwinning DEV tegen hekkensluiter Lopik

24 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Paul Okkersen, 2-0 Gerben van Veldhuijsen, 3-0 René Okkersen, 3-1 Lopik

DOORN - Zaterdag derdeklasser DEV behaalde een gedegen en verwachte 3-1 overwinning op hekkensluiter Lopik. DEV Trainer Michel van Aken:" We waren eenvoudigweg de betere ploeg en speelden eigenlijk continu op de helft van de tegenstander. Een overwinning zonder enige franje." In de eerste helft toonde thuisploeg DEV duidelijk een te laag baltempo, alhoewel de ploeg diverse kansen wist te creëren. Met een toch voor DEV ontevreden ruststand van 0-0 gingen beide ploegen aan de thee. In de tweede helft raakte Lopik er al snel conditioneel doorheen, wat in de 65e minuut de 1-0 betekende door een bevrijdende treffer van Paul Okkersen. Daarna ging het crescendo en volgde een vijftal minuten later de 2-0 ditmaal door van Velhuijsen. Met een derde doelpunt in de 72e minuut was de wedstrijd gelopen, ondanks dat Lopik kort voor het eindsignaal nog kon terugkomen tot 3-1. Gezegd dient te worden dat na de 3-0 voorsprong de organisatie bij DEV ver te zoeken was.