Nieuw artikel

25 maart 2018 om 17:54 Sport/sport

DOORN Alhoewel de thuiswedstrijd tegen Echteld voor DEV als bijzonder matig de boeken in verdween, was de 3-1 overwinning meer dan verdiend en blijft de zaterdag vierdeklasser koploper in de vierde klasse H. DEV trainer Michel van Aken: ,,Het ontbrak de ploeg aan de nodige scherpte wat zeker tot uitdrukking kwam in een zeer matige eerste helft. Alhoewel het in het tweede deel beduidend beter liep, had er veel meer ingezeten voor ons. Tevreden met de drie punten, maar ontevreden met het vertoonde spel".

DEV dat inspiratieloos aan de wedstrijd tegen Echteld begon, kwam via een benutte strafschop van Niek van Schaffelaar na een kwartier speeltijd op een 1-0 voorsprong. Alhoewel de Doornse formatie in de 25e minuut een tweede treffer wist te produceren door Simon Böhmer, bleef het vertoonde spel onder de maat en werd er gerust met een 2-0 tussenstand.

Na wat 'vaderlijke' worden van van Aken tijdens de rust, toonde het spel van DEV in de tweede helft beduidend beter ook al bleef het aanvallend erg onzorgvuldig. Zonder enig echt hoogtepunt schoot de thuisploeg in de 70e minuut de 3-1 binnen (Kelvin de Haan) en was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Drie belangrijke punten voor DEV, dat hard op weg lijkt naar terugkeer in de derde klasse.