Ingezonden: SVMM krijgt te weinig tegen Bunnik

13 november 2011 om 00:00 Nieuws

MAARN - In de laatste drie minuten van de wedstrijd liep SVMM tegen een tegendoelpunt op in de wedstrijd tegen Bunnik. Waar een 0-0 terecht was geweest of misschien wel met een doelpunt de overwinning mee naar Maarn genomen had kunnen worden, ging het team uiteindelijk zonder punten huiswaarts.

Door het ontbreken van een aantal spelers werd er deze wedstrijd al een beroep gedaan op Polle Westbroek. Westbroek is twee jaar afwezig geweest door een blessure en werk in het buitenland.

SVMM begon degelijk en had zonder heel gevaarlijk te worden iets de overhand. Bunnik kwam er ook zo nu en dan goed uit, maar uiteindelijk waren beide aanvalslinies niet bij machte om de verdediging te kunnen verschalken. SVMM kwam er wel twee keer gevaarlijk uit, uiteindelijk schoot Mark Hamulyak in de handen van de sluitpost van Bunnik en Tim de Fluiter kon door goed mee lopen nog uithalen op het doel, de bal kwam helaas in het zijnet.

Na rust ging het spel wel meer op en neer en was het attractiever dan de 1e helft. Uiteindelijk leek Bunnik de 1-0 te maken, maar met een fantastische redding behoedde Richard van Laar SVMM voor een achterstand. Bunnik kreeg nog een paar mogelijkheden, maar meer was het niet. SVMM trok de wedstrijd weer meer naar zich toe en zag uiteindelijk Mark Hamulyak een vrije trap op de lat schieten en Wiliam Potappel werd in stelling gebracht door Stefan Prij, helaas werd deze aanval afgesloten door buitenspel. In de slotfase was er nog een volley op doel van Stefan Prij, maar ook deze bal werd van de lijn gekopt. Net op het moment dat het publiek de conclusie trok dat het 0-0 zou blijven was er een terugvallende bal die van een meter of 20 uitstekend werd binnengeschoten, 1-0. In de resterende minuten werd er niet meer gescoord. Je kunt zeker stellen dat Bunnik hiermee te veel kreeg, maar dat is vaak het gevolg als je in de hoek staat waar de klappen vallen.

SVMM toonde eindelijk weer degelijk voetbalspel, uiteraard was er op individueel niveau wel nog het een en ander. voor verbetering vatbaar, maar er was weer veerkracht en vastberadenheid te herkennen in het doen en laten van de spelers van SVMM.