DVSA twee maatjes te groot voor zwak Brederodes

17 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Ron van Ommeren, 2-0 Reinder Bustra, 3-0 Enne Jan Wierda, 4-0 Ron van Ommeren, 5-0 Ron van Ommeren, 6-0 Igor Renes, 6-1 Brederodes, 7-1 Henk v/d Voort, 8-1 Henk v/d Voort, 9-1 Didier de Rooy, 9-2 Brederodes

AMERONGEN - Met een waar doelpuntenfestijn walste thuisploeg DVSA over het arme Brederodes heen. Geen moment konden de gasten uit Vianen overtuigen en kende DVSA een heerlijke voetbalmiddag. Al in de eerste minuut van de wedstrijd viel de eerste treffer voor de ploeg van trainer Joop Vink, die daarmee direct de toon zette. Met goed vleugel - en positiespel en met veel druk op de bal was het eenrichtingsverkeer en stond DVSA al met de rust op een alleszeggende 5-0 voorsprong, waarvan een hattrick van Ron van Ommeren. Ook in de tweede helft een dominerende Amerongse formatie die binnen korte tijd uitliep naar een 6-1 voorsprong. Het was vervolgens invaller Henk v/d Voort die zijn team naar een 8-1 voorsprong schoot, waarna de tweede wissel Didier de Rooy (nog geen minuut in het veld) met een listig lobje de 9-1 op het scorebord zette. Met vijf minuten voor tijd een rode kaart voor Michel Hardeman (veel te zwaar bestraft), eindigde dit eenzijdige duel in een dik verdiende 9-2 overwinning voor mede koploper in de zaterdag vijfde klasse DVSA.