DVSA viert periodetitel met eigen publiek

7 november 2011 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Zon, een zomerse middag en een gezellig publiek. Kortom, voldoende ingrediënten afgelopen zaterdag voor een fijne voetbalmiddag bij DVSA. Rondom de wedstrijd tegen de Zebra's was een aantal activiteiten gepland om het behaalde periodekampioenschap van DVSA 1 een feestelijk tintje te geven.

De sponsoren waren allemaal uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen . Er was voor extra muziek gezorgd en oud-leden en vrienden van DVSA wisten de weg naar sportpark aan de Burgwal te vinden. Tijdens deze middag kregen de spelers van het tweede elftal nieuwe tassen uitgereikt die gesponsord waren door Bakkerij Overeem. Verder kregen de spelers van het eerste nieuwe jassen en werd hen ook nog nieuwe trainingspakken en tenues in het vooruitzicht gesteld.

Na afloop van de met 1 - 0 gewonnen wedstrijd werd dan ook bekend gemaakt dat de firma Breeschoten samen met IVL van Leeuwen uit Wijk bij Duurstede de toekomstige sponsoren van DVSA 1 zullen zij . Ook de firma Lockerman uit Amerongen is één van de nieuwe sponsoren. Na deze mededelingen ging het feestje in de kantine nog een aantal uren gezellig door.

advertentie
advertentie