Afbeelding

Teleurstellend gelijkspel voor DEV in de thuiswedstrijd tegen Musketiers

10 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Michael van Beugen, 2-0 Paul Okkersen, 2-1 Musketiers, 2-2 Musketiers.

DOORN - In een zeer teleurstellende wedstrijd speelde zaterdag derdeklasser DEV in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Musketiers. DEV trainer Michel van Aken:" Een goed opgebouwde 2-0 voorsprong mag je niet meer uit handen geven. Ik ben derhalve absoluut niet tevreden over mijn ploeg die het in de slotfase heeft laten afweten." Met in de 6e minuut de 1-0 voorsprong voor DEV door een treffer van Michael van Beugen, leek alles voor de thuisploeg op rolletjes te lopen. Alhoewel er slordig werd gevoetbald en met name de eindpass het liet afweten, kwam DEV desalniettemin in de 38e minuut op een 2-0 voorsprong door een doelpunt van Paul Okkersen. Met die stand gingen beide ploegen na 45 minuten aan de thee en leek DEV op rozen te zitten. Maar niets was minder waar. Musketiers dat in de tweede helft een op een ging spelen, slaagde er in de 54e minuut in om de aansluitingstreffer te produceren (2-1). Met een tweede gele kaart voor Tim Kas in de 70e minuut kwam DEV met tien man te staan, waarbij vervolgens niets meer lukte. Het moest zelfs toestaan dat Musketiers in de 85e minuut de stand gelijk kon trekken (2-2). Een domper voor een veel gevaarlijker spelend DEV.