SVL in laatste minuut van de wedstrijd een stafschop ontnomen

10 november 2011 om 00:00 Voetbal

LANGBROEK - In een zeer matige wedstrijd werd SVL in de laatste minuut van de wedstrijd een zuivere strafschop ontnomen, waardoor de ploeg van Jan Gaasbeek bleef steken op een 0-0 gelijkspel tegen het altijd lastige Eemdijk. SVL dat al seizoenen lang tegen de Eemdijkers met wisselend succes aantreedt, bakte er in de eerste helft niets van. De ploeg speelde onrustig en bleef voetballend ver onder de maat. Het was Eemdijk dat het spel maakte en met goed en snel vleugelspel de thuisploeg terug dreef tot aan het eigen strafschopgebied. Maar dat wat het dan ook, want in de afwerking was er van enig gevaar nauwelijks sprake. De 0-0 ruststand was dan ook een juiste afspiegeling van de eerste helft, waar nauwelijks hoogtepunten te vermelden waren. In het tweede deel van de wedstrijd een duidelijk strijdvaardiger SVL, dat nu wel druk naar voren wist op te bouwen. Met name Thomas Malolepszy over rechts en Willem Baaij over de linkervleugel zorgden bij tijd en wijle voor het nodige gevaar. Maar ook nu ontbrak het aan de afwerking van de geboden kansen. De goed leidende scheidsrechter Germs boog kort voor het einde van de wedstrijd een eerder toegekende strafschop om in een vrije trap voor Eemdijk, waardoor SVL met lege handen de kleedruimte en teleurgesteld de kleedkamer opzocht.