Prinsenverkiezing in het Sparrenrijck

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Vele mensen in Driebergen zijn er al enige tijd mee bezig: de bekendmaking van de nieuwe Prins Carnaval en zijn hofhouding. De Prins met zijn Prinses en Adjudant zijn er klaar voor om weer een spetterend carnavalsseizoen te beleven. Op zaterdag 12 november wordt om 22.41 uur de nieuwe hofhouding bekend gemaakt. Iedereen is op deze avond vanaf 21.00 uur welkom in een sfeervol Maupertuus op de Horstlaan in Driebergen. De dresscode: boerenkiel. Toegang vanaf 16 jaar. Entree: €5,- (donateurs gratis).

Op zaterdag 19 november zal carnavalsstichting De Sparrenarren haar Jeugdhofhouding bekend maken. Deze gezellige en spannende middag zal vanaf 15.00 uur van start gaan in De Leuterie (clubhuis Pink Panthers) op de Woerd te Driebergen. De enthousiaste groep Sparriekes en Sparrakkers zal voor het eerst hun dans aan het grote publiek vertonen. Neem gerust je ouders, vriendjes en vriendinnen mee op deze bijzondere middag. Dresscode: boerenkiel. Gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Na de verkiezingen gaan er uiteraard nog meer gezellige avonden komen, waaronder de vele 'uittredens' naar mensen die zelf niet altijd even makkelijk de deur uit komen, zoals mensen in verzorgingstehuizen, gehandicapten enzovoorts. De Sparrenarren zullen de mensen op de hoogte houden. Kijk voor meer informatie en foto's in de carnavalskrant én op de website www.sparrenarren.nl.

advertentie
advertentie