Tennisvereniging Manger Cats verhuisd

31 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Alle meubilair van tennisvereniging Manger Cats is op dinsdag 25 en zaterdag 29 oktober verhuisd naar een tijdelijke opslag. Met de projectontwikkelaar is namelijk afgesproken dat het bestaande clubhuis voor 1 november leeg wordt opgeleverd.

Alle buitenmeubilair kan tijdelijk worden opgeslagen bij de 'buren' van Manger Cats, de Lievegoed Zorggroep. Voor alle overige goederen heeft één van de tennisleden een deel van zijn loods in Leersum beschikbaar gesteld.

Verkeersschool Noordam helpt de vereniging met het vervoeren van de spullen van de Driebergse tennisvereniging. Zo kon het gebeuren dat er op zaterdag 29 oktober om klokslag 10.00 uur een grote vrachtwagen kwam voorgereden om te worden volgeladen met de goederen voor Leersum. Dankzij de enorme inzet van een groot aantal vrijwilligers werd deze klus binnen een mum van tijd geklaard.

Inmiddels is de bouwaanvraag voor zowel het clubhuis als voor het hekwerk en de lichtmasten door de gemeente Utrechtse Heuvelrug afgegeven en kan nog dit jaar worden begonnen met de bouw en aanleg van het nieuwe tennispark.

Meer informatie en overig nieuws: www.mangercats.nl

advertentie
advertentie