FC Driebergen pas laat op gang tegen Vliegdorp uit Soesterberg

3 november 2011 om 00:00 Sport

0-1 Mathieu Hasewinkel, 1-1 Kevin van Woudenberg, 2-1 Tolga Albayrak, 3-1 Robin Noteboom

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen behaalde op eigen terrein een meer dan verdiende 3-1 overwinning op streekgenoot 't Vliegdorp uit Soesterberg. Driebergen trainer Bert van den Brom:" Alhoewel we in de eerste helft matig speelden, wisten we toch de betere kansen te creëren. In de tweede helft waren we duidelijk agressiever en lijkt het dat we eerst een tegendoelpunt moeten incasseren alvorens we wakker worden. Al met al een prima overwinning en drie belangrijke punten in de pocket." De eerste helft kende absoluut geen hoogtepunten en was zeer matig te noemen. Vliegdorp had weliswaar het betere van het spel, maar zag steeds Driebergen doelman Michel van Bruggen roet in het eten het gooien. Van Bruggen behoedde zijn team op slag van rust voor 0-1 achterstand door een redding van formaat. Na de 0-1 achterstand in de 60e minuut begon Driebergen op stoom te komen en kwam middels een strafschop op gelijke hoogte. Albayrak en invaller Noteboom zorgden vervolgens voor een 3-1 voorsprong en tevens eindstand, waarbij vanaf de 70e minuut tegen tien Vliegdorpers werd gespeeld (rode kaart Rachid Lary).