Belangrijke en nuttige overwinning voor koploper DVSA

27 oktober 2011 om 00:00 Sport

0-1 Reinder Bustra, 1-1 Brederodes, 1-2 Reinder Bustra, 1-3 Ron van Ommeren, 1-4 Enne Jan Wierda, 2-4 Brederodes

AMERONGEN - Door de 2-4 overwinning op Brederodes deed zaterdag vijfdeklasser DVSA goede zaken. De ploeg van trainer Joop Vink liep verder weg van de concurrentie, is de trotse koploper en eiste de eerste periode voor zich op. Vink:" Alhoewel diverse van mijn spelers beneden het gewenste niveau speelden, toch een compliment aan het collectief dat zich volledig heeft ingezet voor dit prachtige resultaat." Ondanks de winst werd er over het algemeen in een te laag tempo gespeeld door DVSA dat zich het spel van Brederodes te veel liet opdringen. Het duurde derhalve tot de 30e minuut voordat Amerongen de 0-1 kon binnenschieten door een treffer van Bustra. Maar nog geen minuut later was de stand alweer gelijk door een verdedigende fout van DVSA. Op slag van rust wist Amerongen alsnog op een benauwde 1-2 voorsprong te komen. In de 51e minuut was het van Ommeren die een fraaie solo keurig wist af te ronden en de bevrijdende 1-3 op het scorebord te zetten. Met de 1-4 in de 73e minuut was de wedstrijd gelopen al moest DVSA nog met een tweede treffer van Brederodes genoegen nemen. Een verdiende 2-4 overwinning voor DVSA dat dit seizoen zonder enige twijfel hoge ogen gaat gooien.