Viering 20 jaar Goud van Oud

17 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Niemand minder dan - oud Zeistenaar en Driebergenaar- Blue Diamond Riem de Wolff is eregast bij de viering van 20 jaar Goud van Oud in RCN Het Grote Bos op 29 oktober. Het wordt een jubileumfestival met louter topartiesten als The Explosion Rockets, The Red Strats en Of Course met Riem de Wolff.

Het Goud van Oud Doorn is het enige Goud van Oud festival in Midden-Nederland, waar de zaal al om 19.15 uur vol loopt. In de loop der jaren is dit festival met dansvloer uitgegroeid tot een landelijk bekend en druk bezocht evenement. Het begon ooit in 1991 in de IVA met John Russell en wordt inmiddels al twintig jaar lang georganiseerd door het Driebergse bureau Wout Nijland Productions in samenwerking met RCN Het Grote Bos. De meeste sponsoren doen al twintig jaar mee.

De avond begint om 19.15 uur met een rustige opening door de allround zangeres Ginger - S- met prachtige jaren 60 standards. Daarna volgt het optreden van The Red Strats, die een authentiek Cliff and The Shadows repertoire ten gehore brengen, aangevuld met nummers van Buddy Holly, The Eagles, de Maskers en anderen. De naam The Red Strats staat voor de rode gitaren (stratocasters) waar The Shadows in de zestiger jaren op speelden. The Red Strats maken al heel wat jaren samen muziek en al deze rasmuzikanten staan al ruim 42 jaar op de bühne en staan garant voor een enorm stuk muzikaal spektakel.

The Explosion Rockets zijn de volgende in de line up van het programma. Met deze rock & roll formatie van Nederland gaan de oude tijden herleven. Een optreden van deze band staat gegarandeerd voor een show vol energie, variatie en herkenning met swingende muziek uit de jaren 50 en 60 van Elvis, Cliff & The Shadows, Connie Francis en vele anderen.

Riem de Wolff met Of Course: Op deze inmiddels 67- jarige Mr. Blue Diamond staat geen maat. Velen zullen uitkijken naar zijn optreden met de band Of Course en de meeste mensen kennen natuurlijk zijn grote hits Let it be me, Cathy's Clown,Your mama don't dance, Little Ship en natuurlijk de wereldhit Ramona. Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van de betere all-round en 'Golden Oldies' bands uit de Randstad. Zij beschikken over een meer dan avondvullend repertoire van de diverse Rock & Roll stromingen, aangevuld met een mix van Country, Sixties, Seventies en Eighties klassiekers. Vele gouwe ouwe van onder andere: Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis behoren tot de favoriete nummers van het publiek.

De avond begint stipt om 19.15 uur. Kaarten a € 18,50 zijn te verkrijgen bij de voorverkoopadressen in Driebergen (De Mol) en Doorn (de Notabelen en Plein 6), www.paylogic.nl en alle Primera shops. Meer informatie: tel 0343-517371 en via www.wnproductions.nl.

advertentie
advertentie