Verkoopmanifestatie Op 't Laer een succes

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - In restaurant d' Arthuizen is donderdag onder grote belangstelling de verkoop gestart van 18 woningen Op 't Laer in Leersum. In samenwerking met Woningbouwvereniging Amerongen komen er in Leersum diverse nieuwbouwwoningen. Het plan is in nauw overleg met de gemeente Utrechtse Heuvelrug zeer divers opgezet. Deze inbreidingswijk bestaat uit huurwoningen, tussenwoningen, 2onder1 kapwoningen en een vrijstaande woning. De reacties waren enthousiast, met name omdat de woningen standaard rijk zijn uitgerust met vloerverwarming, Siematic keuken, V&B sanitair en een gashaard.

De start van de bouw is waarschijnlijk begin volgend jaar. Het terrein wordt momenteel bouwrijp gemaakt. Onderdeel van het bouwrijp maken is het door een gespecialiseerd bedrijf verwijderen van een paar golfplaatdaken van een aantal kleine schuurtjes. Sommige van deze golfplaten bevatten namelijk asbest. Daarna gaan archeologen het terrein onderzoeken op oudheidkundige zaken. Naar verwachting hebben op het terrein oude boerderijen gestaan, die in kaart zullen worden gebracht.

Geïnteresseerden in een woning in Op 't Laer kunnen terecht op de website voor meer informatie. Ook is het mogelijk om bij de makelaar virtueel door deze nieuwe woonwijk te wandelen.

Info: www.optlaer.nl; www.renesmakelaars.nl (2/1-kappers en vrijstaande woning); www.kd-makelaars.nl (tussenwoningen).

advertentie
advertentie