Mini-congres voor zakelijk Heuvelrug

16 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

REGIO - Het zijn economisch onzeker tijden. Ondernemersvereniging Zakelijk Heuvelrug organiseert daarom op 27 oktober aanstaande een mini-congres rond het thema 'Bent ú klaar voor 2012' met tips en adviezen om ondernemers goed voor te bereiden.

Sander Kuijpers van Rabobank Nederland, werkzaam binnen de afdeling sectormanagement is verantwoordelijk voor het vergaren van kennis en informatie over het midden- en kleinbedrijf. In zijn lezing zal Sander in gaan op de meest recente ontwikkelingen in de economie en de gevolgen daarvan voor de verschillende sectoren. Daar zal hij de in oktober te presenteren 'Cijfers & Trends 2011' bij meenemen. Verder zal hij een vergelijking maken tussen de regio en de rest van het land.

Na de presenstatie Cijfers & Trends door Rabobank zullen 4 leden van Zakelijk Heuvelrug de bezoekers uitvoerig informeren over zakelijke dienstverlening door middel van vier workshops: 1. Ondernemer en testament door Ingeborg van Schuppen, Notaris bij Heuvelrugnotarissen in Driebergen; 2. Uw algemene voorwaarden in het digitale tijdperk door Guido Dietz, Advocaat bij Eldermans en Geerts Advocaten in Zeist; 3. Fiscale eindejaarstips door André Aartsen en Sjoerd Bult, respectievelijk registeraccountant en fiscalist bij CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs in Nieuwegein; 4. Uw pensioen en uw bedrijf door Zwer Kooi, onafhankelijk financieel planner bij Anders Financieel Maatwerk in De Bilt. Na afloop van de workshops is er gelegenheid te netwerken tijdens het buffet dat zal worden verzorgd Het Kookpaleis uit Driebergen. Inloop is vanaf 15.30 uur. Om 20.00 uur is het evenement ten einde.

Plaats van handeling is het kantoor van Eldermans & Geerts Advocaten , Driebergseweg 16 c, 3708 JB ZEIST. Op het terrein is beperkte mogelijkheid tot parkeren. Deelname voor leden van Zakelijk Heuvelrug is gratis. Niet leden kunnen voor €20,- per persoon zich voor dit congres registreren, middels een email naar info@zakelijkheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie