FC Driebergen op stoom in uitwedstrijd tegen Waterwijk

20 oktober 2011 om 00:00 Sport

0-1 Matthijs Brink, 0-2 Elmar van Doorn, 1-2 Waterwijk, 1-3 Arjan van Amerongen

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen behaalde een dik verdiende 1-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen Waterwijk. Driebergen kende een prima eerste helft met goed combinatievoetbal en snelle aanvallende acties. De ploeg van trainer Bert van den Brom had er duidelijk zin in en creëerde al in het eerste kwartier tal van kansen. toch duurde het tot de 38e minuut voordat Driebergen op voorsprong kwam. Het was een voorbereidende actie van Bagdad Aijach die Matthijs Brink in staat stelde om koppend de op dat moment verdiende 0-1 op het scorebord te zetten. Een verre uittrap van Driebergen doelman Michel van Bruggen bracht Elmar van Doorn in stelling die vervolgens van grote afstand de te ver uit zijn doelgebied staande Waterwijk goalie verraste en nog voor rust de voorsprong vergrootte naar 0-2. Waterwijk dat na rust een op een ging spelen om iets aan die achterstand te doen, slaagde daar ook in en schoot in de 67e minuut da aansluitingstreffer binnen (1-2). Maar in de slotfase van de wedstrijd had Driebergen weer alles onder controle en kwam in de tweede minuut van de extra tijd op 1-3 door wisselspeler van Amerongen. Een prima driepunter voor FC Driebergen.