Nieuw hoofdkantoor Rabobank Utrechtse Heuvelrug in zicht

13 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De ingebruikname van het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank Utrechtse Heuvelrug is weer een belangrijke stap dichterbij gekomen. Na een intensieve voorbereiding van zo'n twee jaar, is maandag 10 oktober de huurovereenkomst tussen Syntrus Achmea Vastgoed en Rabobank Utrechtse Heuvelrug officieel getekend in het nieuwe pand aan de Utrechtseweg 25 in Zeist.

In bijzijn van zo'n honderd collega's en onder toeziend oog van Bertus de Bouwvakker, zetten Frank Vellinga (director Kantoorbeleggingen bij Syntrus Achmea) en Henk Vermeulen (directievoorzitter Rabobank Utrechtse Heuvelrug) hun handtekening onder het contract.

Het pand is nu nog leeg en kaal, maar Nourdin Alou, van Theo Verburg Architecten heeft een eerste indruk gegeven van hoe het gaat worden. Zo komt er onder meer een nieuwe, opvallende gevel en worden binnen het gebouw diverse bestaande wanden verwijderd. Uiteraard is er veel aandacht voor duurzaamheid. Het pand is nu ingedeeld in Klimaat- en Energieklasse F, maar dit wordt klasse A. De inrichting van het nieuwe kantoor is helemaal gericht op Het Nieuwe Werken.

De planning is dat over ongeveer één jaar de medewerkers van de huidige kantoren in De Bilt en Zeist samen hun intrek nemen in dit nieuwe pand.

advertentie
advertentie