Nieuwe vergrote winkel voor Veldhuysen

11 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

Zaterdag 1 oktober was de heropening van Veldhuysen bloemisten. Gert heeft inmiddels veel reacties ontvangen. ,,Die zijn overweldigend en warm", aldus de Doornse bloemist. Sinds augustus heeft Veldhuysen moeten improviseren qua verkoop. ,,Deze vond namelijk plaats in ruimten achter de winkel'', aldus Gert. Door de uitbreiding is er in de nieuwe zaak veel meer ruimte ontstaan, waardoor de exclusieve handgemaakte vazen en potten royaler gepresenteerd kunnen worden. ,,Voorheen stond alles nog weleens te dicht op elkaar. Nu hebben klanten meer ruimte om rond te lopen en snuffelen. Dat is zeker prettig als het druk is", aldus Gert. Daarnaast wil de bloemist vooral de sfeer behouden van gezellige dorps-bloemenwinkel. ,,Onze kracht is vooral de klant te herkennen en in te gaan op de wensen. Daarvoor zorgt ons team van vijf vaste medewerkers, die bijna allemaal al vanaf het begin in dienst zijn. En daar ben ik trots op."

DOORN - Veldhuysen bloemisten in Doorn heeft er een zee van ruimte bij. Het winkeloppervlakte aan de Kampweg is meer dan verdubbeld. ,,De uitbreiding kwam op mijn pad, doordat het pand naast mijn zaak vrij kwam. Maar we blijven een gezellige dorpsbloemenwinkel", aldus Gert Oudijk, die zich als een vis in het water voelt in zijn nieuwe, vergrote zaak. door Rose Carry Lokin

De uitstraling van de winkel is gebaseerd op de kernwoorden die volgens het team centraal staan: puur, genieten en natuurlijk. En dat is ook terug te vinden in het nieuwe interieur. Veel is gemaakt van robuust steigerhout, zoals de toonbank en presentatietafels. Momenteel is de winkel van Veldhuysen in herfstsferen gehuld. Hortensia's, takken met bessen, kleurrijke rozen en prachtige siervruchten worden mooi gepresenteerd. Gert houdt er vooral van om met seizoensproducten te werken, want elk seizoen heeft zijn eigen sfeer, beleving en emotie. ,,En dat is waar het om draait", aldus Gert. Hij heeft het bloemenvak in zijn vingers ,,Ik zie of iets goed is of niet, en heb feeling met materialen, kleuren en interieur.'' Hij kijkt nu al uit naar de Kerst ,,Alles verandert dan weer in de winkel.'' De eigenaar wil graag langs deze weg al zijn klanten bedanken voor de extra moeite die zij hebben genomen, en het geduld wat zij hebben gehad tijdens de verbouwing. Daarnaast hoopt Gert met de vernieuwde winkel een steentje bij te dragen aan plezier winkelen in Doorn.

Veldhuysen Bloemisten is voor iedereen toegankelijk en is ook lid van Fleurop. Sinds kort is de winkel ook te vinden op facebook; veldhuysenbloemisten. Hierop staan onder andere de activiteiten en agenda van Veldhuysen bloemisten.

u Veldhuysen Bloemisten, kampweg 18, 3941 HH Doorn. Tel; 0343412098. E-mail; vanveldhuysen@vbw-groenplein.nl

advertentie
advertentie