'Op elk potje past een dekseltje'

11 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Onder het motto 'Op elk potje past een dekseltje' organiseert Groe & Bloei afdeling Driebergen-Rijsenburg op 1 november een bloemschikworkshop. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Bloemwerk maken tijdens de gure herfstdagen vormt een uitdaging voor iedere bloemist en hobby-bloemschikker. Immers in dit seizoen is er zo veel moois te vinden in de natuur dat de handen wel moeten gaan kriebelen om iets moois te creëren.

Om de smaak te pakken te krijgen kan men zich voor deze workshop inschrijven tegen gereduceerd tarief. Maar daar staat wel iets tegenover: men neemt iets mee uit eigen kast zoals bijvoorbeeld een dek- of serveerschaal, een koektrommel, pot of vaas, als er maar een deksel op zit. Tijdens de workshop kan men het meegebrachte serviesgoed rijk opmaken met geurend groen en frisse bloemen en bessen.

De workshop wordt gehouden in de vergaderruimte van de Maranathakerk en begint om 19.30 uur. De kosten bedragen € 29,50 inclusief alle benodigde materialen en consumpties. Bel voor informatie / aanmelding ( (0343) 510460 of bezoek de website www.driebergen.groei.nl.

advertentie
advertentie